SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Sorana Cîrstea: ”Serena a fost mai bună, este cea mai tare”

Sorana Cîrstea: ”Serena a fost mai bună, este cea mai tare”


Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea a acordat, azi, după înfrângerea în fața Serenei Williams, un scurt interviu exclusiv corespondentului Doartenis.ro la Roland Garros. iată în continuare ce a declarat jucătoarea noastră.

AICI vedeți corespondența de după meciul pierdut azi de Sorana Cîrstea, în care veți putea citi comentariile antrenorului româncei, Victor Ioniță.

Doartenis.ro: Sorana, cum te simți după acest meci? Ești supărată, dezamăgită?
Sorana Cîrstea: M-a batut cea mai buna jucatoare din lume, nu am motive mari de insatisfactie. A fost mai buna, este cea mai tare. Trebuie sa iau ce a a fost bun la acest Roland Garros, căci a fost o editie la care am jucat bine…

Cum este să joci împotriva Serenei Williams?
Serena este greu abordabila si de aceea este numarul 1 in lume. Este masiva, se deplaseaza foarte bine. Serveste foarte bine, iar meciul a fost mai strans decat o spune scorul. Inceputul m-a costat prea mult si 6-0 este dur…

Ce s-a întâmplat în primul set?
Am gresit mingi usoare, iar in ghemul 4 am adunat 3 duble greseli, iar eu de regula nu fac “duble”. Prin pozitionarea ei agresiva la retur ai senzatia ca se micsoreaza terenul, dar trebuie sa fie foarte rapida in reactiii si executii pentru a izbuti asa ceva, iar Serena o face intr-un stil particular si unic in circuit… Am incercat sa joc departe de corpul ei, sa nu ii ofer acea zona de confort in executiile de la sold cand isi foloseste cel mai bine puterea si forta. Dovada sta in faptul ca mingile mai lungi le-am castigat eu.

La începutul setului doi ai stat aproape de ea.
Da, am avut sanse mai ales in setul secund: la 1-1 minge de break, la 2-2, tot pe serviciul ei, 40-15, numai ca am vrut sa fac punctele mai repede si, așa cum se spune, “graba strica treaba”.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

CITEȘTE ȘI:  EXCLUSIV, HORIA TECĂU: "Am primit deja programul pe care-l vom avea la Turneul Campionilor!"

Leave a Reply

Top