SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros > Sorana Cîrstea joacă azi la Roland Garros contra Serenei Williams

Sorana Cîrstea joacă azi la Roland Garros contra Serenei Williams


Sorana Cirstea

Azi e ziua cea mare pentru Sorana Cîrstea. E ziua în care ea va juca împotriva liderului mondial, Serena Williams. Apoi, Sorana va juca în primul tur de dublu contra Simonei Halep.

Al doilea meci de pe Suzanne Langlen, imediat după meciul Rafael Nadal – Martin Klizan, amânat de ieri, este cel în care Sorana Cîrstea se va afla față în față cu Serena Williams. AICI citiți ce a declarat despre acest meci, în exclusivitate pentru Doartenis.ro, Sorana Cîrstea. Mai mult ca sigur, meciul va fi pe Eurosport.

Pentru americancă aceasta e a doua întâlnire cu o româncă în 2013, după ce a învins-o pe Simona Halep în semifinale la Roma acum două săptămâni. AICI recitiți  informațiile despre acel meci.

Tot azi, dar în ultimul meci de pe terenul 11, Sorana Cîrstea va juca, alături de Ayumi Morita, contra Simonei Halep și Arantxei Rus, în primul tur al probei de dublu.

AICI puteți vedea întreg programul zilei de azi de la Roland Garros.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

6 thoughts on “Sorana Cîrstea joacă azi la Roland Garros contra Serenei Williams

Leave a Reply

Top