SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > VIDEO: Rafael Nadal mănâncă un castron de biscuiți în noua reclamă Quely

VIDEO: Rafael Nadal mănâncă un castron de biscuiți în noua reclamă Quely


Rafael Nadal in reclama Quely

Se pare că e momentul pentru lansarea reclamelor cu tenismeni. Ultimul intrat în horă: Rafael Nadal.

După ce Wilson a lansat reclama cu Federer care joacă tenis alături de noua generație, printre care și cu românul Bogdan Borza, reclamă pe care ați văzut-o AICI, iar Kinder Bueno a lansat reclama cu Tsonga – AICI ați putut-o vedea pe Doartenis.ro – a venit rândul celor care produc biscuiții Quely să intre în acest joc. Ei au lansat o reclamă în care Rafael Nadal mănâncă precum un apucat noii biscuiței – în formă de pastile, dacă mă întrebați pe mine – într-o cursă contratimp.

Vedeți mai jos reclama cu Nadal, nu înainte de a vă invita să vedeți, AICI, prima reclamă făcută de Nadal pentru Quely, în mai 2011!

OFERTA ZILEI EMAG: Acest Laptop Sony VAIO are o reducere de 250 de lei. In plus, primiti CADOU un telefon Sony Xperia, in valoare de 599 de lei

3 thoughts on “VIDEO: Rafael Nadal mănâncă un castron de biscuiți în noua reclamă Quely

    1. inca nu am inteles. Poate or lansa vreun concurs, ca altfel nu inteleg care e rostul mancatului contracronometru. Oricum, mie nu imi place cum arata biscuitii aia, ca au forma de pastile, de medicament Si nu prea merg cu un sportiv din punctul asta de vedere, ca e cam aiurea sa iei asa “pastile”

Leave a Reply

Top