SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 1 iunie 2013: John Isner a salvat 12 mingi de meci în fața lui Haas. A pierdut la a 13-a

ȘTIRILE ZILEI, 1 iunie 2013: John Isner a salvat 12 mingi de meci în fața lui Haas. A pierdut la a 13-a


John Isner servește

1. John Isner pare a fi un jucător pentru istoria tenisului. A salvat 12 mingi de meci în fața lui Tommy Haas, mai înainte ca germanul să se impună cu 10-8 în decisiv, la capătul unui meci de peste 4 ore. AICI aflați mai multe despre această partidă de poveste de la Roland Garros.

2. Rafael Nadal s-a chinuit, dar s-a calificat în optimi la Roland Garros în trei seturi. AICI citiți detalii despre meciul câștigat cu Fognini.

3. Djokovic și-a luat revanța în fața lui Dimitrov pentru înfrângerea de la Madrid. AICI aflați mai multe.

4. Kei Nishikori scrie istorie la Roland Garros: e primul nipon ajuns în optimile de finală la Paris din 1932 încoace! AICI aveți detalii.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close