SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > ACCENTURE a câştigat turneul “CORPORATE TENNIS OPEN”

ACCENTURE a câştigat turneul “CORPORATE TENNIS OPEN”


Echipa companiei Accenture a câştigat “Corporate Open Tennis”, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, organizat de Liga Română de Tenis, în parteneriat cu BusinessMark.  Turneul a avut loc la Livone Tenis Club Ilie Năstase în zilele de 15-16 și 21-23 iunie.

Accenture a dispus în finală de echipa Dumatrucks cu 2-1. În primul meci de simplu, Eugen Subţirelu (Dumatrucks) a câştigat în două seturi, scor 6-0, 6-1 în faţa lui Dragoş Dabija (Accenture). Oliver Zsok a adus egalarea pentru Accenture, după ce a dispus cu 6-1. 6-0 de Nicu Petre (Dumatrucks). Meciul de dublu a fost câştigat în 3 seturi de Accenture (Dragoş Dabija/ Oliver Zsok), care s dispus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1 de dublul Dumatrucks, format din Sorin Enache şi Eugen Subţirelu.

Echipa Accenture a fost formată din: Andrea Multari, Marius Antonie, Ştefan Nour, Dragoş Dabija, Oliver Zsok şi Mihai Angheluţă. Dumatrucks a avut în componenţă pe: Nicu Petre, Sorin Enache, Eugen Subţirelu şi Marius Şucă.

Semifinalişti au fost Gothaer Asigurări Reasigurări şi Raiffeisen Bank 1 (Bogdan Dimofte). Dumatrucks a dispus în semifinale cu 3-0 de Gothaer Asigurări Reasigurări. Sfertfinaliste au fost echipele Balcanic Foods şi Raiffeisen Bank 2 (Răzvan-Marius Florea)

Partener al turneului a fost Nespresso, iar parteneri media: Rol.ro, ziare.com, Open Tenis, Doar Tenis, Tenis Place.

Asociaţia Liga Română de Tenis a fost constituită la iniţiativa a 14 cluburi de tenis, având ca obiectiv promovarea practicării tenisului în rândul amatorilor. Scopul principal al Asociaţiei Liga Română de Tenis il constituie “promovarea şi dezvoltarea tenisului la nivel naţional şi internaţional, prin sprijinirea activităţii sportive a cluburilor ce au statut de membru afiliat”.

Liga Română de Tenis reprezintă un demers de sprijinire a sportului, de atragere a oamenilor pe terenul de tenis.  Îndemnul  spre practicarea tenisului este adresat unui public cât mai divers din punct de vedere al vârstei , sexului, educaţiei şi poziţiei sociale sociale. “On court” cum spun, englezii, adică “pe teren’, cel mai bun trebuie să câştige, deoarece una din trăsăturile definitorii ale tenisului este aceea că nu permite egalitatea, mereu trebuie să existe un învingător şi un învins.

Acest specific, împreună cu valorile pe care le conţine intrinsec tenisul, un sport inventat de şi pentru gentlemani, adică fair-play, respect faţă de adversar, eleganţă în comportament, ţinută morală, reprezintă laolaltă un model de urmat pentru copii şi tineri, în special, un modus vivendi ce, până la urmă, influenţează decisiv în bine mediul de viaţă, relaţiile personale şi intercomunitare, societatea în ansamblul ei.

BusinessMark este o companie de organizare evenimente business ce îşi propune să ofere mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, BusinessMark  oferă clienţilor săi  modele de dezvoltare complexe, conectându- i în mod direct mediului de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Compania oferă fiecărui client un pachet larg de servicii de dezvoltare, propunând campanii de comunicare şi promovare specifice ariei de business compatibile.

CITEȘTE ȘI:  Corporate Tennis Open: Cine sunt câștigătorii turneului de tenis dedicat reprezentanților mediului de business

Leave a Reply

Top