SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea și Philipp Marx au fost eliminați în turul doi la Roland Garros

Florin Mergea și Philipp Marx au fost eliminați în turul doi la Roland Garros


Florin Mergea si Philipp Marx

Florin Mergea a trecut pe puțin de realizarea celei mai bune performanțe din carieră la un turneu de Grand Slam! A ratat la ”mustață” calificarea în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

În turul secund al probei de dublu, Florin Mergea și Philipp Marx au pierdut scorul de 6-2, 3-6, 7-6 în fața perechii Feliciano Lopez/ Andre Sa.

Florin Mergea era ultimul român rămas pe tabloul masculin de dublu, după ce Hănescu a fost învins în primul tur, iar Tecău a pierdut azi, în turul secund.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

5 thoughts on “Florin Mergea și Philipp Marx au fost eliminați în turul doi la Roland Garros

  1. Macar ei au pierdut de la un avantaj mic nu ca Tecau si Mirny 5-2 si se face 5-6 ptr Llodra/Mahut parca au jucat cel putin cu frati Bryan sau Granollers/Lopez nu o sa faca Horia nici jumate din rezultatele care le-a facut cu Lindstedt!

Leave a Reply

Top