SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Aşa arăta Serena Williams în 2002, când a cucerit primul titlu la Roland Garros! O mai recunoaşteţi?

FOTO: Aşa arăta Serena Williams în 2002, când a cucerit primul titlu la Roland Garros! O mai recunoaşteţi?


Serena Williams in 2002, cu trofeul de la Roland Garros

Serena Williams a cucerit azi al doilea titlu la Roland Garros. Pentru că titlul de acum ne este proaspăt tuturor, iată cum arăta americanca în urmă cu 11 ani şi traseul avut atunci la Roland Garros.

AICI o vedeţi pe Serena Williams cu trofeul cucerit azi, după victoria cu Maria Sharapova, scor 6-4, 6-4

Ei bine, blonda Serena Williams, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a ajuns să sărute trofeul la festivitate de premiere după o victorie în finală obţinută cu 7-5, 6-3 în faţa surorii ei, Venus Williams. Până la acel meci, Serena trecuse în primul tur cu 6-3, 6-0 de slovaca Martina Sucha, în turul doi cu 6-2, 6-3 de Dally Randriantefy, din Madagascar, jucătoare venită din calificări. În turul trei, Serena a trecut cu 6-1, 6-3 de slovaca Janette Husarova, iar în optimile de finală de tânăra speranţă a Rusiei, Vera Zvonareva, jucătoare venită din calificări, pe care a învins-o cu 4-6, 6-0, 6-1.

În sferturile de finală ale ediţiei din 2002, Serena Williams a dispus cu 6-1, 6-1 de franţuzoaica Mary Pierce,pentru ca în semifinale să dispună cu 3-6, 7-6, 6-2 de principala favorită, Jennifer Capriati. În finală, aşa cum spuneam, a învins-o în două seturi de sora sa mai mare, Venus, atunci cap de serie numărul 2.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

One thought on “FOTO: Aşa arăta Serena Williams în 2002, când a cucerit primul titlu la Roland Garros! O mai recunoaşteţi?

Leave a Reply

Top