SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Maria Sharapova s-a relaxat ieri, în ziua liberă, citind o revistă culinară franceză

FOTO: Maria Sharapova s-a relaxat ieri, în ziua liberă, citind o revistă culinară franceză


Maria Sharapova si revista Fricote

Rusoaica Maria Sharapova se inspiră pentru rețetele la Sugarpova și din revistele culinare franceze. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă din fotografia postată ieri pe Facebook, în care le arată fanilor cu ce își umple ziua liberă de la Roland Garros.

Ea s-a fotografiat cu revista Fricote, care este o publicație culinară, cu rețete și alte informații utile gospodinelor. Cel puțin așa cred, căci nu am răsfoit-o niciodată, ca să fiu sincer nici nu știam de existența ei. Azi, Maria Sharapova, care e deținătoarea titlului la Roland Garros, va juca în sferturile de finală contra Jelenei Jankovic, într-un meci care va începe la ora 15.00. În celălalt sfert de finală feminin de azi, Victoria Azarenka va juca împotriva Mariei Kirilenko.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

Leave a Reply

Top