SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova încearcă azi să-şi apere titlul la Roland Garros şi locul 2 mondial

Maria Sharapova încearcă azi să-şi apere titlul la Roland Garros şi locul 2 mondialSerena Williams a invins-o pe Maria Sharapova pe unde a prins-o in ultimii 9 ani!

Pentru Maria Sharapova, finala de azi, de la Roland Garros, are o dublă importanţă: încearcă să-şi apere atât trofeul cucerit anul trecut în premieră pe zgura pariziană, dar şi locul 2 în clasamentul mondial.

În cazul în care Serena Williams va cuceri titlul la Roland Garros – ultima ei victorie aici a venit în 2002 – aceasta îşi va consolida primul loc în ierarhia mondială a tenisului feminin. Dacă va pierde, Maria Sharapova, care nu a mai câştigat de 9 ani în faţa Serenei, va cădea de pe locul secund în lume, pe 3, de unde va urca pe doi Victoria Azarenka.

Finala feminină va începe la ora 16.00 şi va fi în direct la Eurosport.

AICI vedeţi o fotogalerie cu Maria Sharapova şi trofeul cucerit anul trecut la Roland Garros.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

9 thoughts on “Maria Sharapova încearcă azi să-şi apere titlul la Roland Garros şi locul 2 mondial

  1. Chiar ma tot gandesc cum ar trebui sa joace Sharapova astfel incat sa o poata bate pe Serena (desi eu sunt un super super super super fan SW ). Pai daca incearca sa loveasca mai tare decat ea, sa faca din orice pozitie winners-uri nu va merge pentru ca a mai incercat si pe la Miami si Serena a gasit solutii (asta inseamna sa fii campion), sa varieze si sa incerce sa o joace stanga, dreapta sa nu-i dea timp sa faca puncte, sa nu aibe timp sa se aseze la minge si sa loveasca numai din alergare ? Nu, Sharapova e limitata. Loveste tare si foarte tare! Nu intra ? Loveste si mai tare! Deci… ?!

  2. Dumitru Darie … eşti glumeţ ?

    Sora mica Williams in sept.1997 a implinit 16 ani. Nu era in clasamentul wta. Brusc si dintr-o data, in doua luni, era in wta 100. A jucat trei turnee, dar ce turnee : Zurich 926.250$ – in calificari, Moscow 926.250 $ – in calificari si Chicago 450.000 $ – le-a invins pe Pierce(7) si Monica Seles(4) iar la data 24.11.1997 era in clasament # 99 !!! Era barbat la 16 ani ?

    Maria Sharapova la varsta de 17 ani a eclipsat-o pe Serena : Castigatoare la Wimbledon Maria – Serena 6-1; 6-4 (wta 8) si Championships castigatoare Maria – Serena 4-6; 6-2; 6-4 iar finalul 2004 wta 4. Ce mare era Maria la 17 ani si Serena era in penumbra la 23 ani – anul 2004 dominaţia Sharapova
    Era barbat Serena ?

    Le doresc succes !

Leave a Reply