SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Marius Copil s-a calificat în optimi la challenger-ul de la Arad

Marius Copil s-a calificat în optimi la challenger-ul de la Arad


Marius Copil la Arad

Marius Copil s-a calificat în optimile de finală ale challenger-ului de 30.000 de euro de la Arad, localitatea lui natală.

În primul tur, Copil l-a învins cu scorul de prin abandon pe Patrick Ciorcilă, care a fost nevoit să se retragă din cauza unei accidentări. În momentul retragerii, Ciorcilă câştigase primuls et cu 6-4 şi era condus cu 3-4 în setul secund. Mâine, de la ora 11.00, în faţa Primăriei din Arad, Marius Copil va avea o sesiune de autografe.

Mâine, la Arad, îi veţi putea urmări pe Adrian Ungur, care va juca împotriva americanului Sandgren, Victor Crivoi, care va juca împotriva francezului Renavand, Marcel Miron, care va evolua contra brazilianului De Paula.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

5 thoughts on “Marius Copil s-a calificat în optimi la challenger-ul de la Arad

  1. Sper sa nu stergeti acest comentariu.Patrick Ciorcila s-a retras “accidentat” in setul 2 la 3-4 dupa ce ce il castigase pe primul 6-4. Incredibil Patrick si-a revenit dupa o ora si a jucat la dublu cu Crivoi meci de 3 seturi.Este de inteles ca sunt multi bani cheltuiti in acest sport dar nici in halul asta sa faci un meci sa devina asa suspect

    1. Nu sterg comentarii, puteti sa stati linistit 🙂 . Este adevarat ca e foarte suspect ca a putut juca la doar o ora si jumatate, sper sa se fi speriat cu adevarat de vreo durere si nu doar sa fi facut un gest pentru linistea organizatorilor.

Leave a Reply

Top