SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Monica Niculescu, Horia Tecău și doi juniori români joacă azi la Roland Garros

Monica Niculescu, Horia Tecău și doi juniori români joacă azi la Roland Garros


Monica Niculescu la Kid's Day la Roland Garros

Cei doi români rămași în concurs în întrecerile de la Roland Garros joacă azi pentru calificarea în sferturile de finală. De asemenea, tot azi începe și competiția juniorilor, doi români intrând pe teren.

Monica Niculescu și Vania King vor juca în optimile de finală ale probei de dublu în cel de-al treilea meci de pe terenul 3. Adversare le vor fi favoritele 3, Nadia Petrova și Katarina Srebotnik.

Horia Tecău și Anna-Lena Groenefeld, cap de serie numărul 6 la dublu mixt, vor juca în optimi contra cuplului Natalie Grandin (Africa de Sud)/ Filip Polasek (Slovacia). Meciul este al patrulea pe terenul 4.

În concursul juniorilor, Luca George Tatomir va juca în meciul de debut de pe terenul 15, contra chilianului Nicolas Jarry, cap de serie numărul 16. În al treilea meci de pe același teren, Ioana Ducu va juca împotriva Annei Danilina, din Kazakstan.

AICI aveți programul zilei de azi la Roland Garros

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

Leave a Reply

Top