SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 15 iunie 2013: Lleyton Hewitt a sărbătorit cu fiul său calificarea în semifinale la Queens

POZA ZILEI, 15 iunie 2013: Lleyton Hewitt a sărbătorit cu fiul său calificarea în semifinale la Queens


Lleyton Hewitt si fiul sau, Cruz, la Queens

Australianul Lleyton Hewitt l-a învins pe al treilea favorit al turneului, Juan Martin del Potro, în sferturile de finală la Queens, după care a oferit momentul zilei.

Fostul lider mondial, care s-a impus în trei seturi, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2, a sărbătorit calificarea în semifinale alături de fiul său, Cruz, intrat pe teren pentru a fi împreună cu tatăl său. Cruz, care va împlini 5 ani la 1 decembrie, este al doilea din cei trei copii ai lui Lleyton Hewitt. El e singurul băiat al cuplului Lleyton Hewitt – Rebecca Cartwright, cei doi mai având două fete: Mia Rebecca, în vârstă de 10 ani, și Ava Sydney, în vârstă de trei ani.

În semifinalele de la Queens, Hewitt va juca împotriva favoritului 5, Cilic. în cealaltă semifinal vor juca Andy Murray și Tsonga.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Fujifilm FinePix S4000, 14MP are o reducere de 200 de lei si costa acum 600 de lei. Are un zoom x30 si vine insotit de doua cadouri

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 9 iulie 2011: Eroii Cupei Davis: fanii din Kazakstan care au fost în Argentina!

2 thoughts on “POZA ZILEI, 15 iunie 2013: Lleyton Hewitt a sărbătorit cu fiul său calificarea în semifinale la Queens

Leave a Reply

Top