SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Frații Bryan cu trofeul cucerit la Wimbledon în proba de dublu, al 15-lea de Grand Slam din carieră

FOTO: Frații Bryan cu trofeul cucerit la Wimbledon în proba de dublu, al 15-lea de Grand Slam din carieră


Fratii Bryan cu trofeul cucerit la Wimbledon

Frații Bryan au mai scris o pagină în istoria tenisului masculin profesionist. Au devenit prima echipă masculină din istoria modernă a tenisului care dețin în același timp titlul olimpic și cele 4 trofee de Grand Slam.

AICI o vedeți pe Marion Bartoli cu trofeul cucerit la Wimbledon azi.

Ultima victorie și cea care a închis cercul a fost cea obținută azi, la Wimbledon. În finală, Bob și Mike Bryan au trecut cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, 6-4 de perechea Ivan Dodig/ Marcelo Mello, cei care îi eliminaseră în drumul lor spre finală pe Horia Tecău și Max Mirnyi. Astfel, frații Bryan au câștigat cel de-al 15-lea trofeu de Grand Slam din carieră.

Acum, ei mai au un obiectiv: acela de a egala un record, care datează din 1951, cu 17 ani înainte de a începe Era Open. Dacă vor câștiga titlul și la US Open, frații Bryan vor deveni a doua pereche din întreaga istorie a tenisului care deține toate cele titluri de Grand Slam acordate într-un sezon.

Fratii Bryan cu trofeul cucerit la Wimbledon

Fratii Bryan la finalul finalei de la Wimbledon
CITEȘTE ȘI:  Wimbledon: Simona Halep - Victoria Azarenka va avea loc luni, la ora 15.30. Și ceilalți români vor juca

3 thoughts on “FOTO: Frații Bryan cu trofeul cucerit la Wimbledon în proba de dublu, al 15-lea de Grand Slam din carieră

Leave a Reply

Top