SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 30 iulie 2013: Mardy Fish a câștigat al doilea meci în 2013

POZA ZILEI, 30 iulie 2013: Mardy Fish a câștigat al doilea meci în 2013


Mardy Fish la Washington

Revenit pentru a doua oară în competiții în 2013 săptămâna trecută, la Atlanta, americanul Mardy Fish a obținut, aseară, calificarea în turul secund al turneului de la Washington.

Fost număr 7 mondial în 2011, Fish este unul dintre cei mai ghinioniști jucători din istorie. El suferă de o maladie a inimii care o ia razna când îi este lumea mai dragă. Deși majoritatea dintre noi probabil că am spune ”pas” sportului, el preferă să revină de fiecare dată când testele îi demonstrează că boala i-a trecut. Dar nu vreau să îmi imaginez ce este în sufletul lui, și al familiei sale, când este pe teren, la antrenament sau la meciuri, căci oricând lucrurile pot lua o întorsătură dramatică.

Revenind la meciul de aseară, de la Washington, trebuie spus că Fish l-a învins în primul tur, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-3 pe australianul venit din calificări Matthew Ebden. Aceasta a fost a doua victorie din 2013 obținută de Fish, care a participat până acum la alte trei turnee anul acesta: la Indian Wells, unde a avut bye în primul tur, l-a învins cu 6-3, 3-6, 6-4 pe compatriotul lui Bobby Reynolds la Indian Wells, dar a fost învins cu 7-6, 7-6 de Tsonga în turul 3, la challenger-ul de la Savannah, din aprilie, unde a fost învins cu 2-6, 6-2, 6-4 de Ruben Ramirez Hidalgo, din Spania, și săptămâna trecută la turneul ATP de la Atlanta, când a fost învins în primul tur, cu 4-6, 6-2, 7-5 de americanul Michaell Rusell.

În turul următor al turneului de la Washington, Mardy Fish, care în prezent ocupă locul 64 în clasamentul mondial, va juca împotriva francezului Julien Benneteau, cap de serie numărul 12. Americanul se află la doua două victorii de succesul 300 în ATP.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 1 aprilie 2011: Secretul victoriilor lui Novak Djokovic: consumul excesiv de banane!

Leave a Reply

Top