SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 5 iulie 2013: Frații Bryan, la o victorie de o premieră în tenisul masculin

POZA ZILEI, 5 iulie 2013: Frații Bryan, la o victorie de o premieră în tenisul masculin


Fratii Bryan au incheiat meciul cu saritura cocosului

Gemenii americani Bob și Mike Bryan fac ce fac și adaugă noi pagini de glorie în istoria tenisului masculin mondial. Ei s-au calificat ieri în finala probei de dublu de la Wimbledon și sunt în fața unui nou record.

În semifinale, frați Bryan au câștigat un meci mai mult decât dificil, în care au învins cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 6-3, 5-7, 6-3 perechea Rohan Bopanna/ Edouard Roger-Vasselin. Ei s-au calificat astfel în a patra finală consecutivă de Grand Slam. Deținători deja ai titlurilor de la US Open, Australian Open și Roland Garros, dar și cu titlul olimpic în buzunar, frații Bryan pot deveni primii dubliști din istorie care dețin, în același timp, toate cele patru titluri majore plus cel olimpic.

AICI aflați mult mai multe despre recordurile fraților Bryan, care au încheiat, ca de obicei, meciul cu ”săritura cocoșului”.

3 thoughts on “POZA ZILEI, 5 iulie 2013: Frații Bryan, la o victorie de o premieră în tenisul masculin

  1. Chiar daca nu ii am la inima,chiar sunt cei mai buni!Bravo lor tre sa recunosc ca sunt buni,iar Dodig/Melo nu cred ca vor avea vreo sansa in finala,poate sa duca finala in 4 seturi sau 5 :))!

Leave a Reply

Top