SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > POZA ZILEI, 6 iulie 2013: Djokovic a trecut și prin spaima unei căzături la Wimbledon și tot s-a calificat în finală

POZA ZILEI, 6 iulie 2013: Djokovic a trecut și prin spaima unei căzături la Wimbledon și tot s-a calificat în finală


Novak Djokovic in timpul semifinalei de la Wimbledon

Novak Djokovic a avut parte de o semifinală incredibil de grea la Wimbledon. Nu doar adversarul, Juan Martin del Potro, i-a pus probleme, ci și iarba, care a dat cu sârbul de pământ.

Fire de luptător – asta e o realitate pe care oricine cred că o poate aprecia la Nole – Djokovic a trecut peste căzătură, peste forța adversarului său și s-a impus în cinci seturi, cu scorul de 7-5, 4-6, 7-6 (2), 6-7 (6), 6-3, la capătul a 4 ore și 44 de minute, adică la capătul celei mai lungi semifinale din istoria Wimbledonului.

În finală, Djokovic va juca împotriva britanicului Andy Murray, care a trecut de surpriza Jerzy Janowicz cu scorul de 6-7, 6-4, 6-4, 6-3. Cum-necum, după un turneu în care surprizele sau ținut lanț, măcar în finală lucrurile au intrat pe făgașul normal, adică va fi disputată de primii doi favoriți.

4 thoughts on “POZA ZILEI, 6 iulie 2013: Djokovic a trecut și prin spaima unei căzături la Wimbledon și tot s-a calificat în finală

  1. “Novak Djokovic a avut parte de o finală incredibil de grea la Wimbledon” – semifinala doar, finala e pe drum
    .”Djokovic a trecut peste căzătură” – cazatura? le-am pierdut sirul, cred ca si el la fel, a cazut de vreo 15 ori

Leave a Reply

Top