SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Mike Bryan a aruncat racheta pentru a câştiga un punct la Wimbledon

VIDEO: Mike Bryan a aruncat racheta pentru a câştiga un punct la Wimbledon


Mike Bryan a aruncat racheta pentru a castiga un punct

Mike Bryan, jumătatea “dreptace” a perechii gemenilor Bryan, a oferit faza zilei în timpul semifinalei disputate ieri în proba de dublu la Wimbledon.

El a fost nevoit să arunce, practic, racheta, imediat după impactul cu mingea pentru a câştiga un punct în semifinala cu perechea Edouard Roger-Vasselin/ Rohan Bopanna. AICI vedeţi spre ce record se îndreaptă fraţii Bryan.

Mai jos vedeţi punctul spectaculos.

Turo.ro

8 thoughts on “VIDEO: Mike Bryan a aruncat racheta pentru a câştiga un punct la Wimbledon

  1. cea ce a facut mike bryan e perfect regulamentar si recomand celor care zic ca nu e corect sa cumpere regulamentul si sa citeasca cu atentie

  2. nu vreau sa fiu deloc rautacios, da nu stiu care dintre noi ar trebui sa citeasca regulamentul cu atentie . De obicei , cand nu sunt sigur de cv , nu vorbesc , dar crede-ma ca am dreptate . Si uite , pt tn , am facut chiar si efortul sa caut regula asta in regulamentul oficial : [Official Rule of tennis 2011 ITF]

    The point is lost if : The ball in play touches the racket when the player is not holding it; or The player deliberately and materially changes the shape of the racket when the ball is in play.
    😉

  3. Da, problema la punctul asta – cam greu sa dovedesti ca in momentul contactului cu mingea, mana nu era in contact cu racheta deloc…De exemplu, e perfect legal sa servesti si sa iti zboare racheta din mana, si totusi sa castigi punctul

  4. Da, perfect de acord , cam greu sa dovedesti mai ales din cauza vitezei cu care s-a intamplat toata faza . Insa, pe reluare se vede clar ca da drumu rachetei , si abia apoi loveste mingea … In fine , per total , nu il invinovatesc prea tare nici pe arbitru , pt ca am vazut greseli mult mai mari – asta e pistol cu apa :))) . Si mai ales pt ca era destul de greu sa iti dai seama fara reluare 😀

  5. Eu sunt curios daca au trecut in regulament ca pot rejudeca dupa reluare video. Daca nu atunci e de inteles ca arbitrul nu avea ce sa faca pentru ca e greu de judecat in timp real daca jucatorul avea contact cu racheta cand a atins mingea.

Leave a Reply

Top