SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Alexandra Dulgheru și Simona Halep s-au calificat în turul secund la US Open. Adrian Ungur a fost eliminat la simplu, Victor Hănescu la dublu

Alexandra Dulgheru și Simona Halep s-au calificat în turul secund la US Open. Adrian Ungur a fost eliminat la simplu, Victor Hănescu la dublu


Alexandra Dulgheru

Sorana Cîrstea nu mai e singură în turul secund la US Open. Ieri, i s-au alăturat, tot după meciuri de 3 seturi, Alexandra Dulgheru și Simona Halep. Adrian Ungur a fost eliminat la simplu, iar Victor Hănescu la dublu.

Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul secund la US Open după un meci dramatic, câștigat cu scorul de 6-7, 6-2, 7-6 în fața americancei Varvara Lepchenko. În turul următor, Dulgheru va juca împotriva favoritei 13, Ana Ivanovic, care a învins-o cu 6-2, 6-0 pe Anna Tatishvili, din Georgia.Indiferent de rezultatul acestui meci, Alexandra și-a asigurat revenirea în Top 200 WTA, cel mai slab loc pe care ar putea să-l ocupe peste două săptămâni fiind 178.

Simona Halep a continuat seria victoriilor, câștigând al 30-lea meci din ultimele 35 disputate. Ea a învins-o cu 4-6, 6-4, 6-2 pe britanica Heather Watson, și va juca în turul secund contra croatei Donna Vekic.

Tot ieri, Adrian Ungur a fost învins clar, cu 6-1, 6-2, 6-0 de francezul Gael Monfils în proba de simplu, iar Victor Hănescu și francezul Kenny de Scheeper au fost învinși cu scorul de 6-3, 7-6 de perechea Daniel Brands/ Phillip Oswald.

Leave a Reply

Top