SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Maria Sharapova la magazinul Sugarpova din New York. Impresarii nu o lasă să-și schimbe numele pentru US Open

FOTO: Maria Sharapova la magazinul Sugarpova din New York. Impresarii nu o lasă să-și schimbe numele pentru US Open


Maria Sharapova la actiunea Sugarpova, in New York

Maria Sharapova a participat ieri la o întâlnire cu fanii la magazinul Sugarpova din New York. Totodată, a lansat noi produse cu sigla firmei sale de duciuri.

La exact un an de la lansare, Maria Sharapova a decis că este timpul să facă următorul pas în afacerea cu dulciuri. În parteneriat cu firma Henri Bendel, Sharapova, îmbrăcată într-o rochie David Koma, a lansat colecția de accesorii Sugarpova: tricouri, șepci, medalioane, cercei etc toate cu numele dulciurilor sau cu logo-ul reprezentat de buzele roșii deja cunoscute.

În ceea ce privește mult mediatizata intenție a Sharapovei de a-și schimba numele în Sugarpova pe durata US Open, aceasta nu a fost, după părerea mea, decât o mișcare haioasă, menită să aducă în prim-plan brandul, pentru că, evident, nu se va realiza niciodată. Chiar impresarul Mariei, Max Eisenbud, a declarat acest lucru pentru ESPN: ”Am decis să nu punem această idee în aplicare”. El a detaliat apoi de ce nu e posiil să facă așa ceva și cum a ieșit pe piață aceast idee. “Maria își îndeamnă echipa să facă lucruri distractive, să găsească idei dincolo de limite. În Miami, uneori mergem prin oraș cu un camion de sticlă încărcat până la refuz cu bomboane. Și ideea cu schimbarea numelui era din același registru. Dar, dacă am fi făcut toate acestea, ar fi trebuit să-i schimbăm toate actele… Cum imediat după turneu ea va trebui să plece în Japonia și China, acest lucru ar fi fost foarte foarte dificil”, a mai spus impresarul.

OFERTA EMAG: Acest aparat Foto FUJI 16 MP are o reducere de 50% și vine și cu un card cadou. Acum COSTA DOAR 299 de lei in loc de 599. Transportul e, evident, gratuit, oriunde în țară.

Maria Sharapova la inaugurarea magazinului Sugarpova in New York
Maria Sharapova la actiunea Sugarpova, in New York
Maria Sharapova la actiunea Sugarpova, in New York

2 thoughts on “FOTO: Maria Sharapova la magazinul Sugarpova din New York. Impresarii nu o lasă să-și schimbe numele pentru US Open

Leave a Reply

Top