SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Irina Begu s-a calificat în optimile de dublu la Toronto. Alexandra Dulgheru, eliminată la simplu

Irina Begu s-a calificat în optimile de dublu la Toronto. Alexandra Dulgheru, eliminată la simplu

Irina Begu wta


Irina Begu

Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu la Toronto, turneu la care Alexandra Dulgheru a fost învinsă în primul tur.

În primul tur al turneului de dublu de la Toronto, Irina Begu şi belarusa Olga Govortsova s-au impus cu scorul de  6-4, 2-6, 10-5 în faţa cuplului Silvia Soler-Espinosa/ Klara Zakopalova (Spania/ Cehia). Următoarele adversare vor fi Anna-Lena Groenfeld şi Kveta Peschke, care au avut bye în primul tur.

Pe tabloul de simplu, Alexandra Dulgheru, jucătoare venită din calificări, a fost învinsă cu scorulde 6-4, 6-3 de slovaca Magdalena Rybarikova, câştigătoarea de duminică a turneului de la Washington. La simplu mai suntem reprezentaţi doar de Sorana Cîrstea, care va juca în turul secund cu favorita 9, Caroline Wozniacki.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest aparat foto e redus în aceste zile cu 50%! Costă acum doar 299 de lei, si vine şi cu două cadouri: un card de memorie şi o husă.

Leave a Reply

Top