SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Cadanțu, eliminate în calificări la New Haven. Sorana Cîrstea și Simona Halep sunt pe tabloul principal

Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Cadanțu, eliminate în calificări la New Haven. Sorana Cîrstea și Simona Halep sunt pe tabloul principal


Irina Begu

Trei dintre cele șase românce care participă la turneul de la New Haven, ultimul înaintea US Open, au fost eliminate în calificări. Alte două vor juca direct pe tabloul principal de simplu, iar cealaltă pe tabloul de dublu.

Monica Niculescu, a doua favorită a calificărilor, s-a retras în primul tur în meciul cu Mariana Duque Marino, din Columbia. Adversara Monicăi câștigase primul set cu 6-4 și era condusă cu 3-2 în cel de-al doilea.

Irina Begu a învins-o în primul tur, cu 7-6, 1-6, 6-2 pe Silvia Soler Espinosa, din Spania, dar a fost eliminată în turul secund de americanca Allison Riske, care s-a impus cu scorul de 2-6, 7-6, 6-2.

Alexandra Cadanțu a trecut în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-1 de argentinianca Paula Ormoechea, fiind eliminată în turul doi de elvețianca Stefanie Voegelle, a șasea favorită, care s-a impus cu 6-2, 6-0.

Pe tabloul principal de simplu vom avea două reprezentante: Sorana Cîrstea va juca în primul tur cu rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, urmând ca în optimi să o aibă ca adversară pe învingătoarea dintre Sabine Lisicki, a șaptea favorită, și franțuzoaica Kristina Mladenovic.

Simona Halep o va avea ca adversară pe Daniela Hantuchova, care a primit un wild-card. În turul secund, ea ar putea juca împotriva învingătoarei meciului dintre Carla Suarez Navarro și Roberta Vinci, cap de serie numărul 5.

Pe tabloul principal de dublu vom fi reprezentați de Irina Begu, care face pereche cu Olga Govortsova, din Belarus, și de Alexandra Dulgheru, care face pereche cu Yaroslava Shvedova.

OFERTA ZILEI LA EMAG: Până la 19 august primiți un card cadou de 500 de lei la achiziționarea acestei camere video JVC, care costă 999 lei!

Leave a Reply

Top