SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Patru români joacă azi la US Open: Alexandra Dulgheru, Simona Halep, Adrian Ungur și Victor Hănescu

Patru români joacă azi la US Open: Alexandra Dulgheru, Simona Halep, Adrian Ungur și Victor Hănescu


Alexandra Dulgheru la US Open 2011

După ce, ieri, patru fete au intrat în primul tur al US Open, din păcate doar Sorana Cîrstea reușind să treacă în turul doi, azi alți patru vor juca pentru un loc în faza superioară a competiției: Alexandra Dulgheru, Simona Halep și Adrian Ungur la simplu, și Victor Hănescu la dublu.

Pe terenul 17 se va vorbi azi românește pentru câteva ore. Programul va fi deschis, de la ora 18.00, ora României – 11.00 ora locală de Alexandra Dulgheru, care revine la US Open după o pauză de doi ani. Aceasta va juca în primul tur contra americancei Varvara Lepchenko, o victorie readucând-o pe Alex între primele 160 de jucătoare ale lumii.

Imediat după meciul Alexandrei, pe teren va intra Adrian Ungur, care îl va întâlni pe francezul Gael Monfils cel care, așa cum știți deja, s-a retras în finala de sâmbătă, de la Winston-Salem.

Pe terenul numărul 11, Simona Halep, cap de serie numărul 21 și una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit în acest moment, va juca în ultimul meci al zilei – după miezul nopții în România – contra britanicei Heather Watson.

Pe terenu 16, în al treilea meci al zilei, Victor Hănescu și francezul Kenny de Schepper vor juca în primul tur al probei de dublu contra cuplului Daniel Brands/ Phillip Oswald.

AICI vedeți programul complet al zilei de azi de la US Open.

OFERTĂ ELECTROFUN.RO: Acest aspirator Rowenta are o reducere de 64 de lei și costă acum 255 de lei.

One thought on “Patru români joacă azi la US Open: Alexandra Dulgheru, Simona Halep, Adrian Ungur și Victor Hănescu

  1. cine zicea ca sorana a castigat greu, trebuia sa se uite la meciul alexandrei
    extraordinar de greu! aproape 3 ore de joc! si joc de uzura, cu schimburi lungi, cu mingi pe linie, cu stanga dreapta pana am ametit
    greu, frumos, la final oftica mare pe lepchenko, a cerut challenge la serv alexandrei care s-a dovedit a fi chiar pe linie, si multi fani romani in tribune, e bine sa auzi “hai alexandra” in tribune la us open
    frumos meci, dar cred ca e terminata pt meciul urmator

Leave a Reply

Top