SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 1 august 2013: Martina Hingis a revenit cu o victorie în circuitul WTA

POZA ZILEI, 1 august 2013: Martina Hingis a revenit cu o victorie în circuitul WTA


Martina Hingis alaturi de Daniela Hantuchova la Carlsbad

Martina Hingis, cel mai tânăr lider mondial din istoria tenisului feminin, a revenit în circuitul profesionist. Deocamdată la dublu, unde a câştigat primul meci.

Alături de Daniela Hanutuchova, elveţianca Martina Hingis a câştigat cu scorul de 6-1, 6-1 în faţa cuplului Julia Goerges/ Darija Jurak (Germania/ Croaţia). “M-am simţit confortabil, mai ales în setul al doilea. Am returnat bine, am servit bine, totul a mers perfect. Mă simt bine mental. Am fost puţin încordată, dar în setul a doilea totul a revenit la normal”, a declarat Hingis, la finalul partidei.

În vârstă de 32 de ani, Martina Hingis s-a retras prima dată din activitate în 2003, la 22 de ani, din cauza accidentărilor. Ea a revenit în 2006, dar s-a retras din nou în 2007, după ce a fost depistată pozitiv cu cocaină la Wimbledon. Evident, elveţianca a susţinut mereu că este nevinovată.

Martina Hingis alaturi de Daniela Hantuchova la Carlsbad
Martina Hingis alaturi de Daniela Hantuchova la Carlsbad
Martina Hingis alaturi de Daniela Hantuchova

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 9 aprilie 2015. Janko Tipsarevic și fetița lui într-un moment ”tată-fiică” plus periuțele de dinți

3 thoughts on “POZA ZILEI, 1 august 2013: Martina Hingis a revenit cu o victorie în circuitul WTA

  1. sper din suflet, pentru faptul ca e elvetianca nu din alta cauza, sa nu se faca iar de tot r…..l si sa o prinda iar dopata sau mai rau

Leave a Reply

Top