SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 18 august 2013: John Isner a salvat o minge de meci și va juca în finala de la Cincinnati cu Nadal

POZA ZILEI, 18 august 2013: John Isner a salvat o minge de meci și va juca în finala de la Cincinnati cu Nadal


John Isner

Americanul John Isner a salvat o minge de meci în fața lui Juan Martin del Potro și va juca azi în finala turneului de la Cincinnati cu Rafael Nadal.

În semifinale, John Isner și-a continuat parcursul de senzație. El a obținut a treia victorie consecutivă în fața unui jucător din Top 10, după cele cu Milos Raonic și cu liderul mondial Novak Djokovic. Ieri, Isner l-a învins cu scorul de 6-7, 7-6, 6-3 pe Del Potro, care a ratat o minge de meci în setul secund, și va juca în finală cu Rafael Nadal. Spaniolul l-a învins în semifinale, cu scorul de 7-5, 7-6 pe Tomas Berdych, care a rămas cu doar două seturi câștigate în ultimele 14 meciuri directe. În ciuda înfrângerii, Berdych va ocupa, de mâine, cel mai bun loc al carierei, 5 mondial, depășindu-l pe Roger Federer.

Pentru Nadal, aceasta e prima finală jucată la Cincinnati și a 37-a de Masters a carierei. El a cucerit până acum 25 de titluri de Masters.

OFERTA ZILEI LA EMAG: Până la 19 august primiți un card cadou de 500 de lei la achiziționarea acestei camere video JVC, care costă 999 lei!

Leave a Reply

Top