SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > POZA ZILEI, 20 august 2013: Andy Murray a primit o minge uriașă de tenis la New York

POZA ZILEI, 20 august 2013: Andy Murray a primit o minge uriașă de tenis la New York


Andy Murray si o minge mare cat el

În această săptămână, la New York se strânge, ușor-ușor, toată floarea cea vestită a tenisului mondial. Între antrenamente, cei mai cunoscuți jucători și jucătoare participă la numeroase acțiuni promoționale sau la emisiuni televizate.

Ieri, Andy Murray a participat la lansarea meciului demonstrativ din 3 martie 2014, pe care îl va suține la New York, în cadrul evenimentului tradițional sponsorizat de BNP Paribas și în care îl va avea ca adversar pe Novak Djokovic. La întâlnirea cu ziariștii a primit și mingea de mai sus, cu care s-a pozat în brațe. În aceeași seară a evenimentului de la Madison Square Garden, din 03.03.2014, va avea loc și un meci de dublu, între frații McEnroe și frații Bryan.

Dacă sunteți în New York, azi, de la ora locală 18.00, Andy Murray va fi prezent în magazinul Adidas de pe bulevardul Broadway 610.

OFERTA EMAG: Acest aparat Foto FUJI 16 MP are o reducere de 50% și vine și cu un card cadou. Acum COSTA DOAR 299 de lei in loc de 599. Transportul e, evident, gratuit, oriunde în țară.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 8 iunie 2016: Horia Tecău își încarcă bateriile în vacanță la munte

Leave a Reply

Top