SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a învins-o pe Bartoli și s-a calificat în optimi la Cincinnati. Monica Niculescu a fost eliminată

Simona Halep a învins-o pe Bartoli și s-a calificat în optimi la Cincinnati. Monica Niculescu a fost eliminată


Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală la Cincinnati după ce a învins-o pe campioana de la Wimbledon, Marion Bartoli.

În turul secund, Simona Halep a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1 pe a opta favorită a competiției, franțuzoaica Marion Bartoli. Care, după meci, și-a anunțat retragerea din tenisul de performanță!!! În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva australiencei Samantha Stosur, a 11-a favorită a întrecerii, care a dispus cu scorul de 6-3, 7-6 pe americanca Jamie Hampton.

Monica Niculescu a fost eliminată în turul secund de a zecea favorită, Caroline Wozniacki. Daneza, a 10-a favorită a turneului de la Cincinnati, a învins cu scorul de 6-4, 6-3.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest aparat foto e redus în aceste zile cu 50%! Costă acum doar 299 de lei, si vine şi cu două cadouri: un card de memorie şi o husă.

2 thoughts on “Simona Halep a învins-o pe Bartoli și s-a calificat în optimi la Cincinnati. Monica Niculescu a fost eliminată

Leave a Reply

Top