SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Sorana Cîrstea a urcat pe locul 27 în lume, Monica Niculescu pe 43

Sorana Cîrstea a urcat pe locul 27 în lume, Monica Niculescu pe 43


Monica Niculescu

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au urcat în clasamentul mondial de tenis dat publicităţii azi.

Simona Halep rămâne cea mai bine clasată româncă. Ea staţionează pe locul 23 în clasamentul mondial feminin WTA. Este urmată de Sorana Cîrstea, căreia sfertul de finală jucat la Washington i-a adus o urcare de un loc, până pe 27. Monica Niculescu a urcat, graţie sfertului de la Washington, 3 locuri, până pe 43. În Top 100 le mai regăsim pe Alexandra Cadanţu, care staţionează pe 74, şi pe Irina Begu, care a rămas pe 75.

În Top 200, Andreea Mitu a urcat două poziţii şi e pe 181 în lume, în vreme ce în intervalul 200-300 avem cinci românce. Cristina Dinu îşi continuă urcarea. Ea a ajuns pe 206, cel mai bun loc al carierei, cu trei poziţii mai sus ca lunea trecută. Este urmată de Edina Gallovits, care a căzut 19 locuri şi e acum pe 235, de Alexandra Dulgheru, care a urcat două poziţii, până pe 254, de Raluca Olaru, care a urcat un loc, până pe 262, şi de Laura Andrei, care a urcat tot o poziţie, pe 281.

Mai trebuie menţionat şi saltul de 43 de locuri făcut de Ana Bogdan, care a ajuns pe 321, cel mai bun loc al carierei.

OFERTĂ de la EMAG: Acest aparat foto Nikon de 24,2 MP are o reducere de 700 de lei!

One thought on “Sorana Cîrstea a urcat pe locul 27 în lume, Monica Niculescu pe 43

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close