SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > 4 românce joacă la Seul: Alexandra Cadanțu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru

4 românce joacă la Seul: Alexandra Cadanțu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru

alexandra Cadantu Marrakech


Alexandra Cadantu

La Seul în aceste zile se vorbește românește. Patru românce, Alexandra Cadanțu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru vor juca pe tablourile principale ale turneul WTA din capitala Coreei de Sud.

Alexandra Cadanțu se poate considera, de departe, cea mai ghionistă, cel puțin după tragerea la sorți. Căci a picat cu principala favorită și la simplu și la dublu (unde face, spre lauda ei și a Irinei, cuplu cu Begu). La simplu, Cadanțu va juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska. Dacă o învinge pe fosta blondă, atunci Alexandra va juca în optimi împotriva învingătoarei dintre Mandy Minella și Estrela Cabeza Candela.

Irina Begu va juca în primul tur la Seul contra unei jucătoare venite din calificări. În optimi, Irina ar urma să joace contra învingătoarei meciului dintre Julia Goerges, cap de serie numărul 6, și Misaki Doi.

Alexandra Dulgheru, cea de-a treia jucătoare de pe tabloul principal de simplu, va debuta la Seul contra unei coreence: Sung-Hee Han. Evident, aceasta a intrat cu wild-card pe tabloul principal. În optimi, Dulgheru ar urma să joace contra învingătoarei meciului dintre Lara Arruabarrena și Elina Svitolina, cap de serie numărul 5.

În calificările de simplu a participat și Raluca Olaru. Aceasta a fost învinsă în turul secund de tunisianca Ons Jabeur, care s-a impus cu 7-5, 6-3.

La dublu, pe tabloul principal, Irina Begu și Alexandra Cadanțu vor juca în primul tur contra principalelor favorite, americancele Raquel Kops-Jones și Abigail Spears.

Alexandra Dulgheru și iberica Lara Arruabarrena, posibile adversare în optimile de simplu, fac o pereche la dublu și vor juca în primul tur contra cuplului Miki Miyamura/ Varatchaya Wongteanchai.

În fine, Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savchuk vor juca în primul tur contra perechii Lourdes Domingues Lino/ Heather Watson.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest telefon mobil Samsung are o reducere de 100 de lei şi costă acum 699 lei.

2 thoughts on “4 românce joacă la Seul: Alexandra Cadanțu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru

Leave a Reply

Top