SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea și Andrei Pătrui s-au calificat în sferturile de dublu la Brașov

Florin Mergea și Andrei Pătrui s-au calificat în sferturile de dublu la Brașov


Florin Mergea si Andrei Patrui

Florin Mergea și Andrei Pătrui au făcut ieri un adevărat tur de forță la challenger-ul de la Brașov. După ce fiecare a jucat în primul tur la simplu, cei doi au evoluat și la dublu, acolo unde s-au calificat în sferturile de finală.

În primul tur al probei de dublu din cadrul challenger-ului de la Brașov, Florin Mergea și Andrei Pătrui au învins cu scorul de 6-2, 6-0 perechea Theodoros Angelinos (Grecia)/ Hans Podlipnik-Castillo (Chile), favoriți 4. Pe acesta din urmă îl bătuse Mergea și la simplu cu câteva ore înainte. În sferturile de finală, Mergea și mai Pătrui vor juca împotriva cuplului spaniol Alex Gallardo/ Perre Riba.

Tot în sferturile de finală ale probei de dublu vor mai evolua și alți români: perechea Dacian Crăciun/ Petru Luncanu și perechea Alexandru Carpen/ Libor Salaba. AICI aveți tabloul de dublu de la Brașov.

Revenind la Florin Mergea, unul dintre jucătorii mei favoriți, așa cum deja toată lumea cred că știe, acesta a avut o zi de miercuri foarte agitată. Ovidiu Blag, un excelent ziarist clujean, care mănâncă nu doar tenis pe pâine ci orice sport sau activitate motrică, dacă e să folosesc un limbaj academic, a vorbit cu Florin ieri. Iată ce i-a declarat pentru site-ul său, ovidiublag.ro : ”Nu puteam să nu vin, din moment ce organizatorii, în frunte cu Dumitru Hărădău, directorul turneului, mi-au lansat o asemnea invitație. Cu toată oboseala, pentru că am ajuns în ziua meciurilor, miercuri, la 3 și jumătate dimineața. Nu mai vorbesc de diferența de fus orar față de America. Dar a fost o zi nemaipomenită, e un sentiment foarte aparte acela de a juca acasă, în România”, a declarat Mergea. Pe același site găsiți și cum a ajuns Mergea să joace la dublu cu Pătrui.

OFERTĂ: Toate rachetele Wilson au reducere zilele acestea pe Sportisima. Aici vedeți cât costă acum.

OFERTA ZILEI de la EMAG: Acest aparat NIKON are o reducere de 40%! Este dotat cu cea mai rapidă funcție de fotografiere continuă dintre toate aparatele existente pe piață.

2 thoughts on “Florin Mergea și Andrei Pătrui s-au calificat în sferturile de dublu la Brașov

    1. Nu ai de ce 🙂 Chiar apreciez foarte mult ceea ce faci pe site-ul tau pentru sport si nu doar pentru sport. Am aflat foarte multe citind site-ul tau 🙂

Leave a Reply

Top