SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Carla Suarez Navarro, învinsă cu 6-0, 6-0 de Serena chiar de ziua ei!

FOTO: Carla Suarez Navarro, învinsă cu 6-0, 6-0 de Serena chiar de ziua ei!


Carla Suarez Navarro si Serena Williams, la finalul partidei de la US Open

În mod normal nu scriu despre meciurile de tenis, dar acum e un caz special. Pentru că Serena Williams i-a făcut un cadou otrăvit, cum se spune, Carlei Suarez Navarro, chiar în ziua în care iberica împlinea 25 de ani.

Carla Suarez Navarro a făcut un turneu incredibil la US Open. A ajuns pentru prima dată în sferturile de la US Open și, chiar marți, în ziua în care împlinea 25 de ani, urma să joace cu liderul clasamentului mondial, Serena Williams. A intrat pe teren hotărâtă șă-și facă un cadou frumos, dacă nu prin rezultat măcar prin prestație. Numai că planurile i-au ieșit pe dos. Serena a executat-o cu 6-0, 6-0 în 56 de minute, asigurându-și biletul pentru semifinale, unde va juca împotriva chinezoaicei Na Li. La final, cele două s-au sărutat, dar Carla părea că nu înțelege ce i s-a întîmplat.

Culmea, și la dublu, drumul Carlei Suarez Navarro s-a oprit tot în fața Serenei Williams. Aceasta, împreună cu sora ei, Venus, au eliminat-o pe Suarez și pe Silvia Soler Espinosa în primul tur.

OFERTĂ: Toate rachetele Wilson au reducere zilele acestea pe Sportisima. Aici vedeți cât costă acum.

OFERTA ZILEI de la EMAG: Acest aparat NIKON are o reducere de 40%! Este dotat cu cea mai rapidă funcție de fotografiere continuă dintre toate aparatele existente pe piață.

Leave a Reply

Top