SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: David Ferrer a primit trofeul pentru sportivitate la US Open

FOTO: David Ferrer a primit trofeul pentru sportivitate la US Open


David Ferrer alaturi de Todd Martin, cel care i-a inmanat trofeul pentru sportivitate

Spaniolul David Ferrer, eliminat în sferturile de finală ale US Open de Richard Gasquet, după un meci de cinci seturi în care a revenit degeaba de la 0-2, a primit ieri totuși un trofeu din partea organizatorilor.

David Ferrer a primit trofeul pentru sportivitate la US Open și la turneele din cadrul sezonului american de hard, din partea Comitetului de Sportivitate al Federației Americane (în SUA există câte un Comitete pentru orice). Premiul i-a fost înmânat de fostul jucător american Todd Martin. Ferrer a fost ales pentru că, deși învins, el a stat minute în șir pentru a da autografe fanilor, lucru care a fost extrem de apreciat de oficialii americani.

OFERTĂ: Toate rachetele Wilson au reducere zilele acestea pe Sportisima. Aici vedeți cât costă acum.

OFERTA ZILEI de la EMAG: Acest aparat NIKON are o reducere de 40%! Este dotat cu cea mai rapidă funcție de fotografiere continuă dintre toate aparatele existente pe piață.

2 thoughts on “FOTO: David Ferrer a primit trofeul pentru sportivitate la US Open

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close