SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > FOTO: Radek Stepanek și Petra Kvitova, cel mai nou cuplu din tenisul mondial!

FOTO: Radek Stepanek și Petra Kvitova, cel mai nou cuplu din tenisul mondial!


Radek Stepanek și Petra Kvitova la meciul de Cupa Davis

Meciul de Cupa Davis dintre Cehia și Argentina, din semifinalele Cupei Davis a adus o poză pe care paparazzi o așteptau de mult: fotografia care confirmă legătura dintre Radek Stepanek și Petra Kvitova!

Apăruta inițial ca un zvon în cel mai tare tabloid ceh, Blesk, la mijlocul lunii iunie, vestea că Radek Stepanek divorțează de Nicole Vaidisova pentru a fi cu Petra Kvitova (care și ea se despărțise de iubitul ei adolescent) a fost privită cu neîncredere în lumea sportului. Nici măcar eu, care am văzut o groază de astfel de știri nu am crezut-o, dar am salvat link-ul, așa cum fac de fiecare dată când văd ceva ce poate fi interesant. Nu credeam în această variantă din două motive: în primul rând că nu aveau poze care să-i prezinte împreună, care să susțină povestea, cum se spune, și mi se păra ciudat că nicăieri nu a mai răsuflat chestia asta. Plus că să lucrezi cu google translate din cehă e o provocare care te poate duce la pierzanie. Pentru că v-am spus că am păstrat link-ul, vi-l atașez AICI, ca să vedeți cum a arătat informația publicată în premieră de Blesk la 20 iunie 2013.

Poza de mai sus, însă, făcută ieri, în sala din Praga unde Radek Stepanek a adus Cehiei primul punct în meciul cu Argentina, vine să facă lumină asupra acestui caz, în situația în care îl considerăm un caz, nu o poveste de dragoste. Eu merg pe a doua variantă și nu pot decât să le urez să fie fericiți. Ca un ultim detaliu: Stepanek (35 de ani) era căsătorit cu Vaidisova (24 de ani) din 2010. Kvitova (23 de ani) era împreună cu Adam Pavlasek (18 ani) de trei ani.

AICI vedeți imagini cu Petra Kvitova și fostul său iubit, într-un cantonament în Turcia.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest telefon mobil Samsung are o reducere de 100 de lei şi costă acum 699 lei.

3 thoughts on “FOTO: Radek Stepanek și Petra Kvitova, cel mai nou cuplu din tenisul mondial!

  1. Nu pot sa cred cum invarteste barbatul asta urat cu spume femeile pe degete
    Cred ca si asta e tot un talent,probabil la fel de mare precum cel de la tenis,pt ca mie mi se pare unul dintre ultimii romantici cu tenisul lui spectaculos
    A lasat frumusetea aia de femeie pt kvitova care e de 2 ori cat el!
    Supertare
    Bravo radek

Leave a Reply

Top