SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău s-a calificat în semifinalele de dublu la Kuala Lumpur

Horia Tecău s-a calificat în semifinalele de dublu la Kuala Lumpur


Horia Tecău

Horia Tecău şi americanul Rajeev Ram se înţeleg bine pe teren. Au ajuns în semifinale la Kuala Lumpur.

În turul secund al turneului ATP de la Kuala Lumpur, Horia Tecău şi Rajeev Ram au învins, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi patru minute, cuplul Treat Huey/ Dominic Inglot (Filipine/ Marea Britanie), cap de serie numărul 4.

În semifinale, Horia şi Rajeev vor juca împotriva învingătorilor din meciul Eric Butorac/ Raven Klaasen – Carlos Berlocq/ Federico Del Bonis.

Dacă doriți să mergeți în Thailanda, AICI aveți puteți cere, gratis, oferte pentru cazare la hoteluri din această țară.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Samsung are o reducere de 700 de lei.

6 thoughts on “Horia Tecău s-a calificat în semifinalele de dublu la Kuala Lumpur

  1. Se pare ca se leaga bine jocul celor 2..Poate ar trebui incercat un parteneriat cu Ram anul viitor.E jucator cu experienta,cu serviciu si joc la fileu impecabil..S-ar putea sa mearga.

  2. E un partener interesant Rajeev pentru Horia si se incadreaza in zona de varsta in care a spus Horia ca si-ar dori sa fie partenerul sau. Totusi nu cred ca va fi un parteneriat mai mult decat temporar. Horia a obtinut rezultate foarte bune pe zgura de-a lungul carierei chiar daca e suprafata pe care ii place cel mai putin sa evolueze: turnee castigate back to back la Casablanca, Bastadt, Bucuresti. Ori Rajeev e un jucator venit din circuitul universitar de tenis din State fiind genu ala de jucator care evolueaza doar pe suprafete rapide: la single de-a lungul carierei a jucat doar 23 de partide pe zgura din 333 disputate si nici una macar anul acesta. Horia daca vrea sa fie un jucator de top 8 in continuare are nevoie de un partener competitiv pe toate suprafetele

  3. Bravo Horia! Tocmai am aflat ca Rajeev locuieste in Carmel, Indiana si asta e un motiv in plus pentru mine pentru a tine cu voi.

Leave a Reply

Top