SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > (P) Crystalglamour aduce noile ceasuri Orient

(P) Crystalglamour aduce noile ceasuri Orient

Ceas Orient

Pentru multă lume, ceasurile reprezintă o pasiune cel puțin la fel de mare precum este a noastră pentru tenis. Lor le este adresat acest articol, unul în urma căruia e posibil să își adauge la colecție încă un model: Orient.

Despre ceasurile Orient auzisem în urmă cu ceva vreme, de la un prieten. Omul avea pe mână așa ceva și părea mândru de ceea ce se vedea de sub sacou. L-am întrebat despre ce e vorba și mi-a spus că se cheamă Orient, că l-a luat de pe net de afară și că e foarte mulțumit de el. Mai mult, mi-a spus că poate juca și tenis cu el la mână fără să-l incomodeze.

Zilele trecute, ceasurile Orient mi-au fost readuse în prim-plan de o știre mică dar interesantă. Ceasurile Orient pot fi cumpărate și direct din România de pe site-ul www.crystalglamour.ro. Un site afalt de 4 ani pe piața din România și care, așa cum scrie la logo-ul său, te face să strălucești în fiecare zi. Au produse atât pentru bărbați cât și pentru femei, de la prețuri rezonabile și la calitate foarte bună. Vezi produsele din gama masculină a ceasurilor Orient.

Dacă e să mă întrebați pe mine, mie îmi place acest produs. Fără să fiu vreun specialist în modă, cred că acest ceas merge și la blugi și la o ținută ceva mai elegantă – nu că eu m-aș îmbrăca la costum în altă parte decât la nunți. Ca majoritatea ceasurilor de pe acest site, și acesta are prețul redus, după cum puteți vedea din link-ul de mai sus.

One thought on “(P) Crystalglamour aduce noile ceasuri Orient

Leave a Reply

Top