SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep după victoria cu Maria Kirilenko: ”A fost cel mai bun meci din viața mea”

Simona Halep după victoria cu Maria Kirilenko: ”A fost cel mai bun meci din viața mea”


Simona Halep

Simona Halep a fost asaltată de ziariști la conferința de presă de după victoria incredibilă la scor și nivel de exprimare, 6-1, 6-0 cu Maria Kirilenko, 17 WTA.

AICI citiți detalii despremeciul câștigat de Simona Halep, în 51 de minute, în fața Mariei Kirilenko.

Simona a stat aproape 10 minute în fața jurnaliștilor, răspunzând atât întrebărilor legate de orașul ei natal, Constanța, cât și despre meci, despre momentul ei senzațional pe care îl traversează sau, evident, despre ascensiunea româncelor din Top 100. Dacă despre COnstanța lucrurile au fost lămurite repede, – ”Merg în fiecare week-end acasă, la Constanța. Acolo avem plajă, avem Marea Neagră. Familia mea a rămas acolo și iubesc acest oraș. Dar pentru tenis, Bucureștiul, în care m-am mutat de câțiva ani, e mai bun, și de aceea stau acum acolo. Dar după ce termin tenisul, vreau să revin acasă, la Constanța” – despre celelalte lucruri a vorbit mai pe larg.

AICI vedeți o fotogalerie cu Simona Halep în timpul meciului cu Kirilenko, de la US Open.

”A fost o perioadă foarte bună pentru mine. Am jucat foarte bine. Sunt mult mai agresivă, mult mai relaxată pe teren. Vrea să iau fiecare punct la rând și să lupt pentru fiecare punct. Mă simt foarte bine și joc foarte, foarte bine acum”, și-a început ea confesiunea. Apoi, a recunoscut: ”Acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am făcut în toată cariera mea. Am jucat incredibil. Nu am făcut nici o greșeală. Înaintea partidei vroiam să fiu mai agresivă pe teren, și acest lucru mi-a funcționat foarte bine. Am vrut să mă bucur de meci și să încerc să dau tot ce e mai bun din mine”, a mai spus Halep.

Ea a mai recunoscut că cel mai dificil meci de până acum a fost cel din primul tur, în care a trebuit să revină de laset și 3-4, contra britanicei Heather Watson: ”Am multă energie pentru a juca aici. Am jucat foarte bine la New Haven, unde am făcut cea mai bună săptămână din carieră. Când am venit aici am vrut să îmi păstrez energia. M-am antrenat doar de câteva ori. Primul meci a fost foarte dificil, căci ea a condus cu set și 4-3, dar am revenit. Acel meci a fost foarte important pentru mine”, a recunoscut Simona.

Ea a vorbit și despre ascensiunea româncelor în ierarhia mondială: ”Suntem o țară mică, dar avem multe fete în Top 100. Suntem luptătoare, și ne place să ne antrenăm în fiecare zi. Avemforța necesară pentru a câștiga multe meciuri”, a explicat Simona, care a recunoscut că zilnic are alocate câteva ore pentru shopping prin New York.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest Laptop Lenovo are o reducere de 250 de lei.

One thought on “Simona Halep după victoria cu Maria Kirilenko: ”A fost cel mai bun meci din viața mea”

Leave a Reply

Top