SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep, încă o premieră: a urcat pe locul 17 în lume!

Simona Halep, încă o premieră: a urcat pe locul 17 în lume!


Simona Halep la US Open

Simona Halep se apropie cu pași mici dar siguri de Top 15 mondial. Ea a ajuns acum pe locul 17 în lume.

Clasamentul mondial WTA, publicat în urmă cu puțin timp, confirmă ascensiunea Simonei Halep. Care a urcat încă un loc, ajungând acum pe 17 în lume, cea mai bună poziție din carieră. Ea este urmată de Sorana Cîrstea, care se menține pe locul 21, de Monica Niculescu, care a coborât două locuri, pe 44, și de Alexandra Cadanțu, care a coborât trei locuri, până pe 74.

Plutonul celor patru românce aflate între locurile 100 și 200 e condus de Irina Begu, care se menține pe 112. Este urmată de Alexandra Dulgheru, care a urcat 7 poziții și e acum pe 153, de Cristina Dinu, care a urcat 8 locuri și a ajuns pe 179 – cel mai bun loc din carieră – și de Andreea Mitu, care a urcat, de asemenea, 9 locuri și e pe 183.

Ele sunt urmate de Raluca Olaru, care a coborât 16 locuri și e acum pe 314, de Ana Bogdan, care a coborât 4 poziții și e pe 326 și Laura Andrei, care a coborât 16 locuri și e pe 333.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Samsung are o reducere de 700 de lei.

OFERTĂ la EMAG: Dacă sunteți în căutare de console pentru jocuri, la Emag, e reducere.

2 thoughts on “Simona Halep, încă o premieră: a urcat pe locul 17 în lume!

  1. sa ineleg ca tu ai fi vrut sa mai castige asa vreun an-doi tot ce prinde? e om, nu masina, sunt sigura ca nici tu in domeniul tau nu ai rezultate maxime luni la rand, si ea are nevoie de putina pauza, si o si merita dupa vara de foc pe care a avut-o

Leave a Reply

Top