SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur va fi prezent, pentru al doilea an consecutiv, la Mastersul de la Sao Paulo

Adrian Ungur va fi prezent, pentru al doilea an consecutiv, la Mastersul de la Sao Paulo


Adrian Ungur

Adrian Ungur va încheia sezonul în stil mare: cu o participare la Mastersul de la Sao Paulo, care reunește cei mai valoroși opt jucători din turneele challenger din 2013. Lista jucătorilor calificați a fost publicată aseară, de ATP.

Ungur este singurul dintre cei 8 jucători ce vor fi prezenți la Sao Paulo în perioada 13-17 noiembrie care a jucat și la ediția de anul trecut. AICI vedeți cine a participat la ediția din 2012.

La ediția din acest an, pe lângă Adrian Ungur vor mai participa Alejandro Gonzales (Columbia), Oleksandr Nedovyesov (Ucraina), Jesse Huta Galung (Olanda), Filippo Volandri (Italia), Teymuraz Gabashvili (Georgia), Andrej Martin (Slovacia) și Guilherme Clezar (Brazilia).

CITEȘTE ȘI:  Marius Copil produce surpriza și îl învinge pe Nieminen la 's-Hertogenbosch. E.Bogdan, eliminată

2 thoughts on “Adrian Ungur va fi prezent, pentru al doilea an consecutiv, la Mastersul de la Sao Paulo

  1. Teymuraz Gabashvili (Russian: Теймураз Габашвили, Georgian: თეიმურაზ გაბაშვილი; born May 23, 1985 in Tbilisi, Georgian SSR) is a tennis player from Russia. He was born in Georgia but moved to Moscow, Russia.

Leave a Reply

Top