SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ana Ivanovic are un nou iubit: baschetbalistul sârb Ivan Paunic

Ana Ivanovic are un nou iubit: baschetbalistul sârb Ivan Paunic


Ana Ivanovic si Ivan Paunic, surprinsi impreuna

Ana Ivanovic, una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul mondial, are un nou iubit. De data asta el nu mai joacă golf, ci baschet.

Noul iubit al Anei este baschetbalistul sârb Ivan Paunic. În vârstă de 26 de ani – va face 27 în ianuarie -, acesta evoluează la Feunlabrada, în prima ligă spaniolă de baschet. Vicecampion european in 2009, cu Serbia, Paunic a confirmat legătura cu Ana pentru cotidianul sârb Blic, imediat după ce, printr-o aruncare de trei puncte, a adus victoria echipei sale în faţa celor de la Bilbao: “Dedic această victorie Anei. Suportul său înseamnă enorm pentru mine. Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea privată şi sunt fericit că ziariştii îmi respectă această opţiune. Cred că este de ajuns să spun că e adevărat că Ana şi cu mine suntem îndrăgostiţi şi că totul e minunat pentru amândoi. Ne simţim perfect împreună, ne susţinem unul pe celălalt şi cred că asta e de ajuns acum”, a declarat Ivan Paunic pentru “Blic”.

Ana Ivanovic, care va împlini 26 de ani la 7 noiembrie, s-a despărţit prin vară de Marc Stillitano, cu care a avut o relaţie de o jumătate de an, şi despre care aţi putut citi AICI. Înaintea acestuia, Ana a avut o legătură cu un jucător de golf, Adam Scott, de care s-a despărţit definitiv – a fost o relaţie cu năbădăi – anul trecut, în primăvară. AICI citiţi detalii despre acest lucru.

Un ultim amănunt, înainte de a vă lăsa să vedeţi şi o fotografie cu Ivan Paunic. Pentru că eu ştiu că de fiecare dată când aud de o relaţie a cuiva cu vreun baschetbalist, mă întreb, automat, “frate, dar nu e pera înalt pentru ea?”, vă mai spun doar că, în acest caz, diferenţa de înălţime e de doar 10 centimetri, adică fac o pereche chiar foarte frumoasă 🙂  (el are 1,94 m, ea are 1,84 m).

Ivan Paunic

One thought on “Ana Ivanovic are un nou iubit: baschetbalistul sârb Ivan Paunic

Leave a Reply

Top