SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Andrei Mlendea o va antrena pe Jelena Jankovic!

Andrei Mlendea o va antrena pe Jelena Jankovic!


Andrei Mlendea

Andrei Mlendea nu mai e antrenorul Simonei Halep, aşa cum aţi putut citi AICI. Se ştie că orice şut în fund e un pas înainte, şi aşa a fost şi pentru Mlendea.

Daniel Rus, unul dintre cei mai bine informaţi oameni din presă în lumea tenisului, a vorbit cu Andrei Mlendea şi acesta i-a dezvăluit, în exclusivitate, că va lucra cu Jelena Jankovic! “După turneele de la Tokyo şi Beijing, fratele ei m-a contactat şi m-a întrebat dacă nu vreau să începem o colaborare, pentru că a văzut că nu mai sunt antrenorul Simonei“, a dezvăluit el pentru site-ul stiridesport.ro, acolo unde a fost publicată în exclusivitate această ştire.

Colaborarea lor va începe săptămâna viitoare, la Moscova, va continua la Turneul Campioanelor şi, apoi, în funcţie de cum decurge pregătirea de iarnă, vor decide dacă vor continua legătura sau nu.

În ceea ce priveşte întreruperea colaborării cu Simona, Andrei Mlendea a recunoscut că a fost dezamăgit: “După rezultatele pe care le-am obținut împreună nu mă așteptam, dar asta este…”.

A mai declarat el şi alte lucruri, dar corect e să vă las să le citiţi pe stiridesport.ro.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto beneficiază de o reducere de 46%.

2 thoughts on “Andrei Mlendea o va antrena pe Jelena Jankovic!

Leave a Reply

Top