SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Caroline Wozniacki și Rory McIlroy s-au despărțit

Caroline Wozniacki și Rory McIlroy s-au despărțit


Sarutul victoriei: Caroline Wozniacki și Rory McIlroy

Daneza Caroline Wozniacki trece prin momente deloc plăcute. Conform cotidianului britanic The Telegraph, ea și jucătorul de golf nord-irlandez Rory McIlroy s-au despărțit după doi ani de relație frumoasă.

Conform ziarului citat, Wozniacki (23 de ani) a fost ”absolut devastată” de despărțire, care a venit brusc și fără prea multe explicații. Surse apropiate jucătorului de golf în vârstă de 24 de ani spun că acesta a fost cel care a rupt relația, pentru că nu se mai putea concentra pe golf, acolo unde a fost lider mondial.

Caroline Wozniacki era, în momentul în care s-a îndrăgostit de Rory, lider mondial. Apoi, totul a curs frumos, ca într-o poveste de dragoste naturală. El venea la meciurile ei, ea mergea la meciurile lui și petreceau tot timpul împreună. Mai mult, și el a devenit lider mondial la golf, profitând și de perioada mai agitatp din viața lui Tiger Woods. Anul acesta, McIlroy i-a dăruit iubitei sale un cățel care o însoțea peste tot pe daneză. Dacă doriți să aflați mai multe despre relația lor, AICI găsiți tot ce am scris, de-a lungul timpului, despre relația dintre cei doi.

OFERTA ZILEI la EMAG: Pentru momente speciale e bine să aveți un aparat foto special. Acesta are o reducere de 250 de lei.

2 thoughts on “Caroline Wozniacki și Rory McIlroy s-au despărțit

  1. este o vorba romaneasca care spune ceva de genul ca nu poti sa te imparti in 2 locuri, ma rog, era ceva cu sufletu-n rai, dar nu pot sa o scriu ca imi stergi comentariul. Dar lasand asta la o parte, la ei chiar este adevarata, nu puteau face si performanta si dragoste, adica rory era cu performanta si caroline cu dragostea 🙂

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close