SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Horia Tecău va face pereche în 2014 cu olandezul Jean-Julien Rojer?

EXCLUSIV: Horia Tecău va face pereche în 2014 cu olandezul Jean-Julien Rojer?


Rojer, purtat pe brate de fanii olandezi dupa victoria din Cupa Davis

Horia Tecău a anunţat de mai mult timp că se va despărţi în sezonul viitor de belarusul Max Mirnyi. Chiar dacă nu a anunţat în mod oficial cine va fi noul său partener, foarte multe persoane fără legătură una cu alta, dar toate din lumea tenisului, au dezvăluit numele acestuia: olandezul Jean Julien Rojer.

În vârstă de 32 de ani, Rojer este în prezent pe locul 15 în clasamentul mondial de dublu. El a confirmat pentru ziariştii prezenţi la Stockholm numele viitorului său partener, nominalizându-l pe Horia drept pereche în sezonul 2014. El a deconspirat numele lui Tecău după ce Qureshi a anunţat că de anul viitor va reface dublul cu Bopanna.

Informaţia a fost postată pe un forum foarte citit în lumea tenisului şi mi-a fost semnalată de un cititor, căruia îi multumesc şi pe această cale 🙂 . Ea a fost confirmată în cursul zilei şi de alţi specialişti în jocul de dublu, care au auzit din surse paralele aceeaşi informaţie.

Dacă vreţi să ştiţi cine este Rojer, AICI aveţi fişa lui de pe ATP. Eu vă voi spune doar că Rojer are 9 titluri de dublu – două le-a cucerit anul acesta – şi că cea mai bună poziţie din carieră a fost locul 6, în primăvara acestui an. Şi l-aţi putut vedea la lucru contra României, în Cupa Davis.

Reţineţi că, deşi informaţiile sunt 99% credibile, acesta este doar un zvon, neconfirmat oficial de nimeni. Cum voi avea o confirmare sau infirmare şi din partea lui Horia, vă voi informa. Deocamdată, Horia se află în plin meci la Basel.

O altă pereche care se va forma în 2014 va fi cea formată din suedezul Robert Lindestdt şi austriacul Jurgen Melzer.

OFERTA EMAG PANA PE 21 OCTOMBRIE: Această tabletă are un preț redus și costă acum doar 374 de lei.

3 thoughts on “EXCLUSIV: Horia Tecău va face pereche în 2014 cu olandezul Jean-Julien Rojer?

Leave a Reply

Top