SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Florin Mergea a urcat 7 locuri după victoria de la Viena. Acum e pe locul 66 în lume

Florin Mergea a urcat 7 locuri după victoria de la Viena. Acum e pe locul 66 în lume


Florin Mergea si Lukas Rosol, campioni la Viena

Victoria obţinută la Viena, acolo unde a făcut pereche cu Lukas Rosol, i-a adus lui Florin Mergea un salt de 7 locuri în clasamentul mondial. Acum e pe locul 66 în lume.

Cel mai bine clasat jucător român în ierarhia mondială de dublu este Horia Tecău, care se menţine pe 28. În Top 100 se mai află, aşa cum spuneam, Florin Mergea, care este pe 66, la un loc de cea mai bună clasare din carieră. El este urmat de Victor Hănescu, care se află pe poziţia 248.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu la 21 octombrie 2013.

Pentru a rămâne la dublu, trebuie spus că perechea Horia Tecău/ Max Mirnyi se flă în continuare pe locul 9 în clasamentul pentru Londra. Cei doi joacă în această seară în primul tur al turneului de la Basel. AICI vedeţi clasamentul perechilor pentru Turneul Campionilor.

În clasamentul mondial de simplu, Victor Hănescu a urcat o poziţie, ocupând acum locul 76. Este urmat de Adrian Ungur, care a urcat 3 poziţii şi e acum pe 130, şi de Marius Copil, care a coborât 7 poziţii şi e acum pe 144.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu.

OFERTA EMAG PANA PE 21 OCTOMBRIE: Această tabletă are un preț redus și costă acum doar 374 de lei.

One thought on “Florin Mergea a urcat 7 locuri după victoria de la Viena. Acum e pe locul 66 în lume

Leave a Reply

Top