SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Așa era bandajat genunchiul lui Rafael Nadal după victoria de azi, cu Fabio Fognini

FOTO: Așa era bandajat genunchiul lui Rafael Nadal după victoria de azi, cu Fabio Fognini


Nadal a avut nevoie de bandaj la genunchi dupa meciul cu Fognini

Spaniolul Rafael Nadal a câștigat cu greu azi, în fața lui Fabio Fognini la Beijing, iar efortul a lăsat urme pe genunchiul lui.

La ceva timp după terminarea meciului câștigat cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1, după două ore și un sfert, dar în care a revenit în setul secund de la 2-4, Nadal a apărut pe aleile complexulu chinez cu un imens bandaj la genunchiul stâng. Asta nu înseamnă că mâine nu va juca în semifinale, contra lui Tomas Berdych, pentru a obține victoria care îl va readuce pe primul loc în clasamentul mondial.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto beneficiază de o reducere de 46%.

9 thoughts on “FOTO: Așa era bandajat genunchiul lui Rafael Nadal după victoria de azi, cu Fabio Fognini

  1. Doar tenis in finala tre sa ajunga ca sa ajunga pe locu 1 zic asta deoarece pusesei acum cateva zile dupa victoria cu Giraldo ca ii mai trebuie 2 victorii !Nu imi fac griji daca maine nu are bandaj la el nu e nici o problema :-j

  2. La Roland Garros revine, rupe tot, apoi la Wimbledon este iar accidentat, revine in sezonul american, castiga tot iar acum este din nou accidentat.. Asta nu se mai vindeca ? Nu inteleg cum joaca de parca ar fi cel mai bun jucator din istorie la un turneu, iar dupa o perioada se descurca , din nou, execrabil. Sa fie doar o zi proasta ? Dubioase, foarte dubioase aceste perioade … Oricum, foarte urat jucator !

  3. @doartenis, cred ca gresesti. Pentru calificarea in semifinale, Nadal a primit 180 de pct atp, ceea ce inseamna ca de luni el va fi noul lider mondial.

  4. Cainii latra ursul merge 😉 <3 World NO.1 ce frumoss sa revii in stilul asta!Nu are nici o problema la genunchi 🙂 stati linistiti nu e accidentat sau sa aiba vreo problema!

  5. Miza meciului cu Berdych era una mare. In cazul in care pierdea (implicit pierdea si revenirea pe primul loc) trebuia sa gaseasca o scuza pentru a se scoate, asa cum face de obicei cand pierde…si probabil o baga din nou p-aia cu genunchiul.

  6. Revin cu anumite completari: – Nu inseamna ca il acuz pe Nadal de ceva anume [ intr-adevar, e jucatorul, singurul, de altfel pe care nu-l suport… (nu stiu motivul?!) ], doar ca, in general se face un prea mare tam-tam pe baza genunchiului…cand el, de la revenire a castigat “n” turnee, ca si cand niciodata n-ar fi avut o problema.

Leave a Reply

Top