SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: O primă imagine cu Simona Halep și trofeul cucerit la Moscova

FOTO: O primă imagine cu Simona Halep și trofeul cucerit la Moscova


Simona Halep cu trofeul cucerit la Moscova

Simona Halep a cucerit, la Moscova, al cincilea trofeu al sezonului.

Mai sus o vedeți cu trofeul primit la turneul din capitala Rusiei, după victoria cu 7-6, 6-2 obținută în fața Samanthei Stosur. Cum vin poze mai bune, le veți vedea pe acest site.

10 thoughts on “FOTO: O primă imagine cu Simona Halep și trofeul cucerit la Moscova

 1. da, anul viitor poate ataca Top 10 cu succes. Are o prima jumatate de an in care nu are multe puncte de aparat: JANUARY – Reached 2r at Auckland (l. to A.Radwanska); reached 2r at Hobart (l. to Stephens); fell 1r at Australian Open (l. to Stephens).

  FEBRUARY – Fell 1r at Paris [Indoors] (l. to Vinci); reached 2r at Doha (ret. vs. Ivanovic w/low back injury); fell in Dubai qualifying.

  MARCH – Reached 2r at Indian Wells (l. to Cibulkova); reached 3r at Miami (l. to Errani).

  APRIL – Reached 2r at Marrakech (l. to Schiavone). Asa ca poate intra in Top 10 inca din Australia, la ce tenis joaca

 2. da poate intra in top 10 in australia, dar sa nu uitam ca urmeaza pauza competitionala, pe care este foarte important cum o trateaza. Pentru multi pauza asta a continuat si la inceputul urmatorului sezon din cauza de prea multa relaxare, dar daca simona are langa ea oameni care vor sti sa o sfatuiasca si sa o tina conectata si in vacanta, atunci va lega cele 2 sezoane ca si cum nu ar fi fost nicio pauza. Momentan sa ne bucuram de acest loc 14, respectiv 13, sa o luam pas cu pas si sa visam….frumos, asta e trreaba noastra, treaba simonei acum este sa se odihneasca si sa faca o figura frumoasa la sofia, daca merge

 3. ai perfecta dreptate. Pauza din iarna este foarte foarte importanta. Nu cred ca se va relaxa in vacanta, pericolul este sa nu se supraantreneze din prea multa dorinta de autodepasire. Sa speram ca va fi totul ok din punctul asta de vedere si ca isi va pune niste obiective conforme cu noua ei pozitie in lume. Adica macar semifinale de Grand Slam, macar inca doua-trei titluri in 2014, victorie cu Serena etc

 4. De fapt, Simona ar putea trece pe locul 10 dupa turneul de la Sofia.
  Asta daca castiga maximul de puncte de acolo (adica 25p pt fiecare RR jucat, 35p pt fiecare RR castigat si 195p acordate castigatoarei turneului -> 375p)

  Aceste puncte se includ in clasament fara sa elimine un alt rezultat bun din cele 16. Adica pur si simplu se adauga.

  Deci vor fi: 3085+375= 3460p

  In acest moment pe locul 10 se afla Caroline Wozniacki cu 3520p
  Ea a jucat anul trecut la Sofia si a castigat 255p acolo, care se vor scade dupa Sofia pt ca acum nu mai participa acolo.

  Prin urmare, simt emotia de a avea o romanca pe locul 10 in lume inca din 2013. 🙂

Leave a Reply

Top