SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTOGALERIE: Alina Dumitru şi Ana Maria Brânză joacă tenis la Bloggers Open

FOTOGALERIE: Alina Dumitru şi Ana Maria Brânză joacă tenis la Bloggers Open


Ana Maria Brânză joacă tenis la Bloggers Open

Alina Dumitru şi Ana Maria Brânză nu mai au nevoie de prezentare. Dacă le-aţi văzut de-a lungul timpului la competiţiile de judo sau scrimă, acolo unde prezenţele pe podiumurile olimpice, mondiale sau europene au fost sau sutn o constantă, acum a venit timpul pentru ele să încerce un alt sport: tenisul.

Alina Dumitru – campioană olimpică şi europeană la judo – şi Ana Maria Brânză – campioană mondială şi europeană la scrimă – au astăzi un meci important în cariera lor. Cele două sunt invitatele de onoare al meciului demonstrativ al Bloggers Open, cel mai important turneu de tenis destinat bloggerilor disputat vreodată în România. Aşa că, pentru a fi în formă şi a se ridica la înălţimea coechipierilor din demonstrativ – Gabi Moraru şi Liana Ungur – cele două s-au antrenat intens toată săptămâna pe terenurile de la GM Tennis, baza pe care se dispută Bloggers Open.

Azi dimineaţă, Ana Maria Brânză şi Alina Dumitru au făcut un ultim antrenament, jucând câte un meci cu bloggeriţe înscrise în turneu. Iar după-amiază, de la ora 17.00, vor disputa meciul demonstrativ alături de Gabi Moraru şi Liana Ungur. AICI vedeţi unde este GM Tennis, baza lui Gabi Moraru din nordul Bucureştiului şi locul unde le puteţi vedea la lucru pe două dintre cele mai importante sportive din istoria recentă a României.

OFERTA ZILEI la EMAG: Pentru momente speciale e bine să aveți un aparat foto special. Acesta are o reducere de 250 de lei.

Ana Maria Brânză joacă tenis la Bloggers Open
Alina Dumitru joacă tenis la Bloggers Open
Alina Dumitru si Ana Maria Brânză joacă tenis la Bloggers Open
Alina Dumitru joacă tenis la Bloggers Open
Alina Dumitru joacă tenis la Bloggers Open
Alina Dumitru joacă tenis la Bloggers Open
Ana Maria Brânză se încălzeşte la Bloggers Open

Leave a Reply

Top