SUNTETI AICI
ACASA > Publicitate > (P) Cuptoarele cu microunde, acum mai ieftine ca oricând

(P) Cuptoarele cu microunde, acum mai ieftine ca oricând

Nu ştiu voi ce părere aveţi de comerţul online, dar eu sunt un mare fan al lui. Îmi cumpăr cam tot direct din faţa calculatorului. E şi mai comod şi mai eficient.

Cel mai simplu este să achiziţionezi de pe net produse electrocasnice. Pentru că nu ai nevoie să le probezi – oricum ai garanţie – nu trebuie să vezi dacă ţi se potrivesc, aşa cum ar trebui să faci în cazul hainelor. Iar o opţiune foarte bună pentru alegerea electrocasnicelor, fie că e vorba de cuptoare cu microunde, de maşini de spălat vase sau de spălat rufe, e site-ul www.e365.ro .

După cum puteţi vedea, electrocasnicele de aici au preţuri comparabil mai mic decât cele din alte magazine online. Iar o ofertă specială este cea de la cuptoarele cu microunde. Nu ştiu voi ce părere aveţi, dar din punctul meu de vedere cuptorul cu microunde reprezintă o mare descoperire a tehnicii moderne, cum se spune. În primul rând că nu trebuie să mă bat cu nimeni pe chibrituri – se pierd sau dispar incredibil de repede -, apoi că nu există riscul să mă ard pe mâini de la aragaz şi, în cele din urmă, că în două minute se încălzeşte cam orice farfurie cu mâncare. Eu primul cuptor l-am avut în 2000, şi l-am primit cadou de nuntă, iar de atunci am schimbat vreo două sau trei, de fiecare dată trecând la un nivel superior al performanţelor individuale ale aparatului.

Dacă veţi verifica oferta de pe e365.ro, atunci veţi vedea că cel mai ieftin cuptor cu microunde este un model de Samsung. El costă 279 de lei şi are butoane de comandă, nu  sistem tactil. De ce scot în evidenţă acest lucru? Pentru că sistemul touch este unul care, deşi mai elegant şi mai evoluat, e şi mai uşor stricabil – nu ştiu dacă ăsta e termenul, dar cu siguranţă ăsta e efectul. Cel puţin la mine nu prea rezistă nici un aparat sau telefon cu sistem din acesta. Probabil că am eu degetele prea groase…

Cel mai scump cuptor cu microunde este tot Samsung, şi de la înălţimea preţului său, de 549 de lei, ne zâmbeşte cu o capacitate de 28 de litri, cu gril, cu o putere de 900 W, şi cu 6 nivele de putere. Butoanele cu care este dotat îmbină utilul cu plăcutul şi te fac să te simţi oarecum la bordul unei nave spaţiale. Imaginea lui o vedeţi mai sus.

Leave a Reply

Top