SUNTETI AICI
ACASA > Publicitate > (P) Voi cum vă alegeţi pantofii?

(P) Voi cum vă alegeţi pantofii?

Am citit odată, mai demult, un studiu făcut, evident, de “cercetătorii britanici”. Ei ajunseseră la concluzia că pentru părinţii cu copii mici, până în 10 ani, una dintre cele mai dificile sarcini e să aleagă încălţămintea acestora. Cred că e una dintre puţinele cercetări ale britanicilor cu care sunt de acord.

Pare ciudat, dar nu e deloc uşor să alegi încălţări pentru cei mici. Pe de o parte, când au doar câţiva anişori, lor nu le convine nimic. “mă strânge”, ” e prea larg” sau “nu vleau” sunt cele mai frecvente motive invocate de ei când încerci să îi convingi pantoforul sau săndăluţa sunt bune. Când mai cresc, iar e greu. Pentru că încep să apară considerentele estetice. “Nu îmi plac sandalle că nu se potrivesc cu nu ştiu ce haină”. “De astea are şi nu ştiu ce colegă, aşa că e exclus să port şi eu aşa ceva”. Fraze pe care le auziţi, mai nou, şi de pe la 8 ani în sus, ceea ce face infinit mai grele toate căutările.

Acum, viaţa părinţilor a devenit ceva mai simplă. Au apărut o groază de site-uri care vând încălţăminte, iar oferta este, cu adevărat, mare. Mare de tot. Unul dintre cele mai bune şi mai ofertante site-uri de profil mi se pare cel de la Pepper. Pe care l-am descoperit de curând, din ântâmplare. Acolo, oferta de încălţăminte pentru copii este cu adevărat mare – acum e reducere mare la sandale, după principiul “îţi faci vara sanie şi iarna car” – dar nici la celelalte capitole nu stau deloc rău. Au pantofi, ghete, papuci şi tot ce vă trece prin cap că ar putea purta cei mici în funcţie de vreme.

Site-ul celor de la Pepper, firmă ale cărei magazine de prezentare le puteţi vedea şi în câteva mall-uri din Capitală, are şi oferte diverse complementare. Una dintre cele mai accesate categorii este cea de genţi de damă , cu o ofertă pentru toate gusturile şi toate buzunarele.

O altă categorie cu mare căutare este cea a articolelor aflate la promoţie. În acest moment, pe site găsiţi 382 de produse cu preţuri reduse, iar reducerile nu sunt deloc mici. Uneori sunt chiar de 50% – în limita stocului disponibil, evident. Dar cum siteşul se actualizează permanent cu noi şi noi produse, nu e exagerat dacă vă recomand să intraţi măcar o dată pe zi pe el pentru a descoperi cele mai interesante articole.

Leave a Reply

Top