SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep a intrat cu ”acte în regulă” în Top 15 WTA. E pe 14 în lume

Simona Halep a intrat cu ”acte în regulă” în Top 15 WTA. E pe 14 în lume


Simona Halep cu trofeul de la Moscova

Ceea ce se știa deja de ieri, a devenit confirmare azi, când s-a publicat clasamentul oficial al tenismenelor profesioniste. Simona Halep a intrat în premieră în Top 15 WTA.

Simona ocupă locul 14 – în urcare 4 poziții față de săptămâna trecută – , evident cea mai bună clasare din carieră. Este urmată de Sorana Cirstea, care staționează pe 22, de Monica Niculescu, care a ieșit din Top 50, căzând 11 locuri, până pe 54, și de Alexandra Cadanțu, care a urcat o poziție și e acum pe 66.

În afara Top 100, dar în Top 200, sunt Irina Begu, care a urcat un loc și e acum pe 126, Alexandra Dulgheru, care staționează pe 154, Andreea Mitu, care a urcat trei poziții, până pe 173 și de Cristina Dinu, care a coborât un loc, până pe 180.

La dublu, Irina Begu a coborât 9 locuri și e acum pe 69, dar e cea mai bine clasată româncă. Monica Niculescu a coborât și ea 7 poziții și e acum pe 73, iar Raluca Olaru a urcat 5 locuri și a ajuns acum pe 77 în lume. Și Elena Bogdan a urcat 10 locuri, ajungând acum pe 133.

OFERTA EMAG PANA PE 21 OCTOMBRIE: Această tabletă are un preț redus și costă acum doar 374 de lei.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close