SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep joacă diseară, contra Elinei Svitolina, ultimul meci din grupă

Simona Halep joacă diseară, contra Elinei Svitolina, ultimul meci din grupă


Simona Halep la Sofia

Simona Halep joacă diseară, contra ucrainencei Elina Svitolina, intrată pe tablou în locul Mariei Kirilenko – accidentată la genunchi – ultimul meci din grupele Turneului Campioanelor de la Sofia.

Deși calificată în semifinale și cu primul loc asigurat, Halep spune că victoria în partida de diseară – meciul va începe pe undeva pe la ora 20.30 – 21.00, precedentul începând la 19.00 – este foarte importantă. Nu pentru bani (se dau 15.000 de dolari pentru fiecare victorie din faza grupelor) ci pentru moral. ”Dacă nu voi învinge în meciul de joi seară, va fi foarte greu să bat în semifinala de sâmbătă”, a recunoscut Simona la conferința de presă de după meciul cu Alize Cornet. Ea a mai spus că va ăncerca să treacă peste oboseală și să se concentreze asupra meciului cu Svitlina, chiar dacă pentru ea e doar unul de palmares.

În ceea ce privește numărul fanilor care o încurajează la meciurile din Bulgaria, ea a recunoscut că nu i s-a mai întâmplat până acum să aibp o galerie așa de mare. ”Pretutindeni pe unde merg am parte de spirjinul publicului, dar ca aici nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Să fiu înconjurată de atâția români în Sofia e ceva foarte special. Turneul este unul foarte special pentru mine și de aceea am foarte mulți prieteni în tribune. Ei sunt aici cu mine, ei mă susțin, unii dintre ei sunt chiar membri ai familiei mele. Le mulțumesc tuturor”, a mai declarat Simona Halep.

AICI vedeți poze cu fanii români din tribune de la Sofia.

2 thoughts on “Simona Halep joacă diseară, contra Elinei Svitolina, ultimul meci din grupă

Leave a Reply

Top