SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep nu mai lucrează cu Andrei Mlendea

Simona Halep nu mai lucrează cu Andrei Mlendea


Simona Halep cu Andrei Mlendea

Simona Halep a decis să facă o schimbare în viața ei profesională.

Aflată în București, pentru a se recupera la omoplat pentru ultimele două turnee ale anului, Simona Halep a declarat, într-un intereviu pentru Digisport, că se află în căutarea unui nou sparring-partener, după ce a încheiat colaborarea cu Andrei Mlendea. ”Încerc să joc cu mai mulţi, să văd care îmi place mai mult. Este important să am cu cine să mă antrenez, dar nu e o problemă. La anul sper să am pe cineva tot timpul la turnee, aşa cum a fost şi până acum, dar sunt liniştită pentru că simt jocul şi sunt bine pe teren”, a declarat ea pentru Digisport.

Colaborarea dintre Simona Halep și Andrei Mlendea începuse în primăvară, înainte de startul seriei fabuloase de 4 turnee câștigate de Simona în circuitul WTA. De o lună, mai precis imediat după New Haven, Halep l-a angajat ca antrenor pe Adrian Marcu, Mlendea rămânând doar sparring.

În ceea ce privește problemele de sănătate avute de Simona, probleme care au făcut-o să se retragă de la Linz, ea spune că totul e sub control: ”Am câteva probleme la omoplatul drept, un pic şi la muşchiul de la umăr, dar nu e nimic grav. Am făcut RMN ieri şi mi-au ieşit analizele bune. Am făcut puţină pauză de tenis, dar pregătire fizică pentru această problemă am făcut zilnic”.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto beneficiază de o reducere de 46%.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep: Sper ca şi anul viitor să câştig acest turneu

2 thoughts on “Simona Halep nu mai lucrează cu Andrei Mlendea

Leave a Reply

Top